Рубрика: Հունվարյան ստուգատեսներ, Ուսումնական երկրորդ շրջան. 2021-2022 ուսումնական տարի

Արտադրական ուսուցում

Նախագիծը՝ արտադրական ուսուցում

Մասնակիցներ՝ միջին դպրոցի երկարացված օրվա սովորողներ

Կազմակերպիչ՝ Աննա Հարությունյան

ժամկետը՝ հունվարի 11, 18-ին , ժամը 15։00-16։00

Ուտեստի անվանումը՝ ոսպով բրդուճներ

Նպատակը.

  • Արտադրական ուսուցման շնորհիվ սովորողների մոտ զարգացնել գործնական աշխատանքի հանդեպ հետաքրքրություն։
  • Ձեռք բերած հմտության շնորհիվ սովորողներըը կկարողանան պատրաստել իրենց համար համեղ ուտեստներ։
  • Հայկական ավանդական ծեսերը արտադրական ուսուցման շնորհիվ վերականգնել յուրաքանչյուրիս ընտանիքում: Սովորողները կկարողանան իրենց սովորածը պատրաստել նաև տանը։

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s